maanantai 3. elokuuta 2009

Greetings from Lithuania!Tässäpäs tunnelmia ja terveisiä Klaipedasta. Estelle on ollut ankkurissa Memel cityssä. Kuvaan on saatu tallennettua aamun hartain hetki vaikka todellisuudessa satamapaikassamme on ollut säpinää&säätöä vuorokauden jokaiselle tunnille.

Vieressämme oli stage, jolla on vieraillut mm. ihka aidot Robbie Williamssit ja Queenit. Ja kuin pisteenä ii:n päälle, lava on hiljennyt ennen yön pimeitä tunteja.

Lauantaina saimme kunnian osallistua Crew Paraatiin. Pidimme viimeiseen asti TSR-agenttiamme Eugenijusia jännityksessä pahoittelemalla ettei miehistömme voikaan osallistua. Kappas vaan, loppuhetkillä ilmoitimme, että meillä on sittenkin ryhmä koossa.Helpottunut TSR-agenttimme (kuvassa)kantoi Estelle-kylttiä ja reippaat Estelleläiset kantoivat sitten kaikkea muuta... Tarina kertoo myös, että puolessa välissä paraatia joukko vahvistui Vellulla! Sympatiapisteitä ryhmämme keräsi kaikista ikäluokista.

Illalla osallistuimme Crew partyyn, jossa oli tarjolla ruokaa, juomaa ja musiikkia iloksemme. Sunnuntai jatkui kampanjoinnilla ja hiljaisesta päivästä huolimatta laivalla vieraili lähes tuhat kiinnostunutta. Palaute oli hyvää, laiva mukava ja työmme tärkeää! Jälkikäteen poimin liettualaiselta keskustelufoorumilta seuraavanlaiset kommentit:

Mačiau šį burlaivį Memelio miestely vakar. Gražus
Idomios burlaivio „Estelle" idejos ir teisingos!


Nyt Estelle suuntaa Hankoon.