lauantai 15. elokuuta 2009

Kulttuuriohjelmaa ja tukikeikka Vaasassa

Estellen Vaasaan tulo peruuntui harmillisesti, mutta aina on mentävä eteenpäin!

Ohjelmaa Vaasassa perjantaina ja lauantaina 21.-22. 8.2009

Perjantaina kulttuuri-ilta ja tukikeikka, Club 25 alkaen klo 20.00Illan aikana kahvin tehotuotannosta kertovaa teatteria: RIKAS, RAKAS, KÖYHÄ, VARAS! on visuaalinen katuteatteriesitys kapitalistista ja kansasta, joka nousi kapinaan. Kapitalisti esittelee sensaatiomaisen ihmekoneen, jolla hän lupaa tuottaa kaiken, mitä ihmiset keksivät haluta. Vastalauseen suunnitelmalle esittävät Meksikon zapatistit - intiaanikansa, joka sai rikkaiden ylivallasta tarpeekseen ja nousi vaatimaan tasa-arvoa itselleen ja samalla kaikille maailman sorretuille. Klo 21.00 esitetään dokumenttielokuva Zapatista (1998,tekstitys englanniksi).

Ilta jatkuu tukikeikalla klo 22.00 Liput 5e, ikäraja 15.

Keikalla esiintyy:

THE MAYCRANES

GO KILL YOUR DARLINGS


Lauantaina 22.8 Mira-talossa vietetään Estelle-iltaa 16.00 alkaen. Vaasan alueen Estellen ystävät ja maailmanparantamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan Estellen historiaan ja tulevaisuuden haaveisiin... tarjolla myös taksikyytiä Chiapasin viidakossa Vanhan Antonion johdolla!

Klo 19.00 näytämme Chiapasin zapatistiyhteisöjen itse tekemiä lyhytdokumentteja, jotka käsittelevät mm. yhteisöjen oikeutta maahan ja naisten asemaa. Dokumentit ovat Chiapas Media Projectin tuotantoa, jonka kautta Etelä-Meksikon alkuperäiskansayhteisöt tuottavat dokumentteja kertoakseen itse elämästään.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!!!