keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Estelle aktivoituu

Kesän saapuessa on tarkoitus aktivoida myös Uuden Tuulen toimijoita, sekä vanhoja että uusia halukkaita. Alla listaa tulevista toiminnoista, joihin etsitään halukkaita osallistujia:

24.-25.4. Talkoot laivalla. Kokoonnumme Estellelle lauantaina klo 10 tarkoituksena saattaa laiva kesäkuntoon. Käsi- ja jalkapareja mukaan mahdollisimman paljon!

1.5. Perinteinen Leijapiknik Kupittaan kentällä, josta jatkot Estellellä.

5.5. Turun Rauhanpuolustajat vierailevat Estellellä. Keskiviikkona klo 18 on noin parinkymmenen hengen ryhmä tulossa kuuntelemaan tarinoita menneistä urotöistä. Ryhmää viihdyttämään noin tunnin ajaksi kaivataan kokenutta Estelle-konkaria sekä jotakuta vastaamaan tarjoiluista kahvin ja pullan muodossa.

12.-17.5. Reilun kaupan tuottajavieraat Bangladeshista Turussa.

28.5.-5.6. Jokisatama-tapahtuma Aurajoen varrella. Uusi Tuuli osallistuu Turun kaupungin, Turun Sataman ja Forum Marinumin organisoimaan Jokisatama-tapahtumaan järjestämällä tapahtumia Estelle-laivalla. Lisää tietoa tarkemmasta ohjelmasta luvassa myöhemmin.


Muistakaa myös paraikaa käynnissä oleva Nummen kirjastosta löytyvä valokuvanäyttely "Rahtipurjelaiva Estelle ja Meksikon alkuperäiskansojen autonomiapyrkimykset". Näyttely on avoinna 3.5. asti, jonka jälkeen se on tarkoitus siirtää Estelle-laivalle.

***

Lisätietoja tapahtumista: tapahtumakoordinaattori Samu J.L. Kolehmainen / laiva(a)estelle.fi