keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Purjehdus Pärnuun peruttu - talkoita viikonloppuna

Kesän ensimmäinen legi eli vierailu Pärnussa kampanjatapahtumineen peruuntui päällystön puutteesta. Päällikkö ja perämies jäivät löytymättä. Ja eipä ollut ketään sopivin paperein varustettua tiedossa koneeseenkaan.

No, eipä muuta kuin uutta yritystä viikon päähän. Vähän paremmin näyttää sopivan tuo seuraava pätkä ihmisten aikatauluihin... Eli II Legi vaihtuu siten Pärnu-Velkuasta Turku-Velkuaan. Uudet päivät II legille ovat 01.07.-11.07.. Ja loppukesän legit toteutunevat suunnitellusti, toki. (Ilmoittautua saa edelleen ja myöskin kysellä tuttuja erilaisten pätevyyskirjojen kanssa tutustumaan laivaan...)

Ja kun ei kerran purjehdita, satsataan talkoisiin nyt viikonloppuna eli lauantaina 27.6. ja sunnuntaina 28.6. Työhonopastusta tällöin, mutta hommia varmasti voi jatkaa vielä maanantaina ja tiistainakin.

Duunit alkaa klo 10. Yösijaa etc. voi kysellä osoitteesta rekry@estelle.fi tai toimistolta. Jos vasta viikonloppuna keksii tulevansa, varminta on ottaa yhteyttä laivan kännykkään: 040-5969918.

Mitä pidemmälle hommia saadaan tehtyä ennen lähtöä, sitä paremmin purjehdus ja kampanjointi (se tärkein) sujuvat. Joten kaikki liikkeelle, kiva kiva. Hyvät ilmatkin tiedossa...