torstai 2. elokuuta 2007


Pekka Hännikäinen ja shampoo-pullot

Puhtaus on puoli ruokaa, sanotaan. Tätä ei unohdeta myöskään Estellellä, jossa laivan ja laivaväen puhtaudesta huolehditaan luonnonmukaisten Ole hyvä- tuotteiden voimalla.

Tuotesarjan valinta on kaikin puolin oivallinen, sillä tuotesarja on “turvallinen pesuainevaihtoehto sekä ihmisille että ympäristölle. Kaikki tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon nopeasti ja 100 %:sti. Ole Hyvä -tuotteet valmistetaan eettisiä arvoja kunnioittaen; yhtäkään tuotteista tai niiden raaka-aineista ei ole testattu eläinkokein ja tuotteet ovat orgaanisia. Tuotteiden valmistus kuluttaa erittäin vähän energiaa. Kaikkien tuotteiden pakkaukset on valmistettu kierrätettävistä tai poltettavista materiaaleista.”

Reilu meininki puhaltaa Estellen purjeiden lisäksi Ole hyvä-tuotteiden markkinoilla, sillä sponsoroinnin tuloksena tuotteet saatiin käyttöömme ilmaiseksi. On hienoa, että puhtaamman ja kauniimman maailman puolesta osataan vielä toimia yhteistuumin. Toiveemmekin on, että tällainen reilu meininki voisi jatkua myös tulevaisuudessa.