keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Elävä kulttuurikeskus s/v Estelle

Kesän ensimmäinen näyttely on tulossa päätökseensä tänä viikonloppuna (5.-6.6.). Jokisatama-tapahtumaviikon yhteydessä avattu "Vaihtoehtoisen todellisuuden tulevaisuus: Rahtipurjelaiva Estelle ja Meksikon alkuperäiskansojen autonomiapyrkimykset" on toiminut avartavana katsauksena niin Estellen historiaan kuin Meksikon alkuperäiskansojen todellisuuteen.

Laivan III ruuma on todistanut kykynsä tarjota mielekäs ja mielenkiintoinen ympäristö kulttuuritarjonnalle. Tilat taipuvat moneksi, joten niiden hyödyntäminen on riippuvainen vain näytteilleasettajien omista visioista.

Haussa onkin nyt tahoja, jotka ovat kiinnostuneita tuomaan omia hengentuotoksiaan kaiken kansan nähtäville. Tässä on tilaisuutesi toteuttaa se vuosia mielessä pyörinyt ajatus omasta näyttelystä tai projektista. Tilojen lisäksi tarjoamme ripustus/pystytysapua sekä amatöörigalleristeja, jotka voivat ohjata yleisöä taiteen syvempiin saloihin.

Näyttelyt on ajallisesti rajattu viikon mittaisiksi, tarkemmin laivalla toimivan kahvilan aukioloaikoihin sopiviksi (ke-su klo 12 alkaen). Neuvottelunvaraa tietenkin aina löytyy.

Tule siis laivalla ja tuo mukanasi pala elävää kulttuuria. Tai vinkkaa tutulle, jonka tiedät haaveilevan näytillä olosta. Yhteydenotot allekirjoittaneeseen.


Näyttelyterveisin,

Samu J.L. Kolehmainen
Uusi Tuuli r.y.
Tapahtumakoordinaattori
laiva(a)estelle.fi
p. 040-5969918