keskiviikko 16. syyskuuta 2009

ASM Turussa 19.-20.9!

Moikka,

Aura Street Market –tapahtuma pamahtaa Läntiselle Rantakadulle tulevana viikonloppuna 19.-20.9. Uudella Tuulella on tapahtumassa oma myyntipöytänsä, sen lisäksi olemme lupautuneet pyörittämään tapahtuman kahvilajärjestelyjä.
Kaipaamme vapaaehtoisia pystytykseen ja purkuun sekä kahvilan ja järjestö-/myyntipöydän pyörittämiseen. Tämän lisäksi hakusessa on myös pullanleivontataitoinen vapari tai pari! Tapahtuma on avoinna molempina päivinä 12 - 18. Töitä on tarjolla kolmen tunnin vuoroissa joten ylitsepääsemättömästä puristuksesta ei ole kyse. Nyt on mainio tilaisuus osallistua ja tutustua Uuden Tuulen toimintaan! Jos siis vain suinkin pääset auttamaan niin otappas yhteyttä!

Mikko Siipola
0505642362
mikkosiipola@estelle.fi


Lisätietoa tapahtumasta:
www.aurastreetmarket.com

AURA STREET MARKET tuo luovuuden kadulle! Aura Street Market on Suomen ensimmäinen street market -tapahtuma: urbaani markkinatapahtuma designtuotteille, taiteille ja käsitöille sekä muille korkealaatuisille ja eettisille tuotteille. Markkinoiden lisäksi kadulta ja muualta Turun keskustasta löytyy ASM09-viikonlopun aikana monipuolista kulttuuriohjelmaa. Tänä vuonna toista kertaa järjestettävän tapahtuman teemana on paikallisuus ja ekologisuus. Teemalla Aura Street Market ottaa kantaa kuluttamiseen ja kestävään kehitykseen: paikallisten muotoilijoiden ja käsityöläisten laadukkaat tuotteet kestävät pidempään, eikä niitä lennätetä Suomeen maailman ääristä.