perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kuulumisia Meksikosta / kampanjatapaaminen 18.-19.4.

Estellen seuraava kampanjatapaaminen pidetään 18.-19.4. Turussa Kasvisravintola Keitaassa, osoitteessa Itäinen Rantakatu 61 (Wanha Rahtilaiva, Förin vieressä).

Lauantaina ohjelmaa klo 11-17, sunnuntaina 10-15. Ruokaa on tarjolla ja matkakulutkin maksamme. Ilmoittautumiset toimistolle / osoitteeseen uusituuli[ät]estelle.fi viimeistään keskiviikkona 15.4., jotta osaamme varata oikean määrän ruokaa. Kerro myös, tarvitsetko yösijaa.

Teemana on edelleen Etelä-Meksiko. Kuulemme zapatistien kahviosuuskunnista ja tuoreita kuulumisia Oaxacan & Chiapasin nykytilanteesta. Lisäksi kertaamme vielä zapatistien Toisen kampanjan vaiheita - ja ehkäpä liikkeen taustaakin pikkuisen. Tämä lauantaina, ja sunnuntaina sitten mietimme, kuinka tiivistää asioita selkeäksi kampanjaviestiksi.

Voi olla, että käsittelemme myös jonkin verran nettisivuja, jotka tuotetaan Ulkoasiainministeriön tukeman Reilu kauppa, alkuperäiskansojen oikeudet ja demokratiapyrkimykset Meksikossa -hankkeen puitteissa. Kesän kiertue ja tämä hanke kun osin menevät teemoiltaan ristiin.

Joka tapauksessa tiedossa siis oiva tilaisuus syventää Meksiko-tietämystä ja olla miettimässä, millaista tiedotuskampanjaa teeman ympärille rakennamme.

Jos aihepiiri kiinnostaa, mukaan sopii tulla, vaikka ei purjehtimaan olisi lähdössä.