tiistai 8. toukokuuta 2007

Hei kaverit!!!

Kuten varmaan useimmat tietävät, Uusi Tuuli sai Eu:lta rahoituksen "make fair trade greener" projektiin. Kuten monissa muissakin hankkeissa, myös Eu-projekteissa on omavastuuosuus. Koska käynnissä oleva projektimme on varsin mittava, on myös omavastuuosuus suuri. Se saattaa kohota yli 30 000 euron.

Rahankeruu on käynnissä monella rintamalla. Myymme polkupyöriä ja kaikenlaista tavaraa, kiertueen aikana pyöritämme kahvilaa jne. Kerättävä summa on kuitenkin varsin suuri. Siksi käännymme kavereidemme puoleen, tarkemmin sanoen teidän lompakkojenne puoleen. Suoraveloituksena lahjoituksen antaminen on helppoa ja vaivatonta.

Systeemi on tuttu tuolta ammattimaista rahankeräystä harrastavien järjestöjen puolelta. Alla olevasta linkistä voi printata itselleen kaavakkeen ja mennä sitten pankkiin, helppo homma. Jos tarpeeksi moni antaa pienen summan niin tulee iso summa ja isolla summalla autetaan valtavasti toimintaamme.

http://www.estelle.fi/suoraveloitus.gif

Mitä enemmän rahaa saamme kasaan tällä tavoin, sitä enemmän meillä on aikaa keskittyä projektin oikeisiin ja tärkeisiin teemoihin. Projektista ja sen teemoista voi lukea täältä:

http://www.estelle.fi/projekti2007.php

Kiitokset jo etukäteen.
Uusi Tuuli ry ja S/V Estelle