maanantai 15. tammikuuta 2007

Tervehdys!

Tämä on siis Uusi Tuuli ry:n ja S/V Estellen blogi. Täältä voi seurata yhdistyksen sekä laivan vaiheita ja kuulumisia. Ainakin tämä on tarkoitus. Saas nähdä kuinka jaksetaan päivittää tällaista foorumia...

Muutama sana siitä mitä on menossa.

Helmikuun alussa alkaa uusi EU-rahoitteinen "MAKE FAIR TRADE GREENER" projekti. Projektin tiimoilta on nyt kovin kiirus ja paljon asioita. Meillä aloittaa uusi työntekijä, projektikoordinaattori. Tervetuloa joukkoon Niko. Myöhemmin projektiin palkataan vielä lisää väkeä.

Vapaaehtoistyön määrä on myös lisääntynyt entisestään ja tekijöitä kaivataan. Erilaisia hommia on järkyttävän paljon...Toimistolla, laivalla ja pyöräkirpparilla kaivataan apua.

Uusi hallitus aloitti työnsä viime viikonloppuna. Ensi töikseen hallitus kokoontui puheenjohtajan kotiin ja hoiti alta pois kiireisimmät asiat. Kokous kesti 11 tuntia ja se jatkui seuraavana päivänä Aurinkotehtaalla. Oi näitä vapaaehtoistyön iloja!

Laiva on Aurajoessa ja odottaa työläisiä. Tekemistä riittää sielläkin todella paljon, kaikenlaisia hommia pääkoneen haalauksesta siivoamiseen on tarjolla.

Eli sama vanha laulu; Töit on, mutta mis on tekijät.

Jottei menisi valittamisen puolelle (pelkästään), niin täytyy todeta että yhdistyksen tila on tällä hetkellä parempi kuin moneen vuoteen. Tästä on kiittäminen niitä, jotka jaksoivat puurtaa EU-hakemuksen parissa viime vuonna. Muutaman vuoden tauon jälkeen Estelle lähtee taas tekemään työtä jota varten se on olemassa. Työtä, josta on toivottavasti hyötyä ihmisille ympäri maailmaa.

Että tämmöistä nyt. Jaksamista ja kaikkea tähän talvea huonosti esittävään vuodenaikaan.

Nähdään, kuullaan, viesteillään.

Jani Nevala
Puheenjohtaja