keskiviikko 17. marraskuuta 2010

KUTSU yhdistyksen syyskokoukseen

KUTSU

Uusi Tuuli ry:n väentapaaminen ja sääntömääräinen syyskokous järjestetään Koroisten maatilalla Turussa perjantaista lauantaihin 26.-27.11.2010.

Tiedossa on historiallinen tapaaminen, jossa päätetään yhdistyksen näkyvimmän työkalun, s/v Estellen omistusosakkeiden myynnistä. Estellen myynti tuli ajankohtaiseksi viime keväänä, kun yhdistys totesi ettei rahtipurjelaivan isännöimiseen ja miehittämiseen, kampanjointiin ja projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen riitä ne yhdellä kädellä laskettavat aktiivit, jotka toimintaa nyt pyörittävät. Kevätkokous päätti laittaa aluksen myyntiin, ja tässä syyskokouksessa päätetään kenelle, millä ehdoilla ja millä hinnalla rakkaasta rahtipurjelaivasta ollaan valmiita luopumaan.

Kysymyksiä herättävää on myös, mitä Uudesta Tuulesta jää jäljelle kun Estelleä ei enää ole. Tämän vuoksi järjestetään perjantaina tulevaisuustyöpaja, jossa ideoidaan vieläkin mahtavampaa tulevaisuutta hitaamman, reilumman ja paremman maailman rakentamiseksi. Polkupyöräily, riippumatossa nukkuminen, maailmankaupan pitäminen, taidespektaakkelien järjestäminen, yhdessä viihtyminen, kahvin maahantuonti ja muut toiminnat tarkastelun alla.

Pyydämme mitä ystävällisimmin ilmoittautumaan ja ilmoittautuessa kertomaan tarvitsetko yösijaa Koroisilla / s/v Estellellä / jonkun kotona. Suuret ja fataalit ruoka-aineallergiat on syytä myös kertoa etukäteen. Pyrimme järjestämään yösijan, kahvia ja muonaa kaikille paikalle saapuville. Ilmoittautua täytyy osoitteeseen uusituuli@estelle.fi vaikkapa vastaamalla
tähän viestiin.

Tervetuloa!

Ohjelma:
Perjantaina 26.11. aloitamme klo 18 juomalla kahvia. Illan ohjelmassa:
Uuden Tuulen TULEVAISUUSTYöPAJA.
Illalla sauna.
Yöpymismahdollisuus.

Lauantaina 27.11.
klo 10 aamupala
klo 10:30 Hallituksen vastaukset kevätkokouksen esittämiin velvoitteisiin.
Muu tilanne NYT.
klo 14 ruoka
klo 15 Ostotarjousten tarkastelua, eettinen keskustelu myynnistä.
klo 17 syyskokous, esityslista alla
jonka jälkeen loppukeskustelu

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Keskusteluaiheet aamupäivällä ja ruuan jälkeen muokkautuvat vielä kokouksen lähestyessä. Kahvia tarjolla koko tilaisuuden ajan. Tapahtumassa myös mahdollisuus ostaa kaikkea sitä mitä et vielä omista, mutta mitä meillä on.

Tervetuloa katsomaan myös s/v Estellellä olevaa Toinen Meksiko -Jyri Jaakkolan ja alkuperäiskansojen murhat näyttelyä. Tähän on mahdollisuus vielä sunnuntaina, jolloin näyttely on viimeistä päivää auki. Sunnuntaina mahdollisesti myös Eestaas Oy:n yhtiökokous.

Uusi Tuuli ry:n sääntömääräinen syyskokous 27.11.2010 klo 17

Esityslista:
1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina.
2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä todetaan kokouksen osanottajat.
3. Päätetään jäsenmaksun suuruus seuraavalle toimikaudelle.
4. Päätetään s/v Estellen osakkeiden myynnistä.
5. Hyväksytään toimintasuunnitelma, tavoitteet ja talousarvio.
6. Päätetään mahdolliset hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten palkkiot ja matkakustannusten korvausperusteet sekä tilintarkastajien palkkiot.
7. Päätetään hallituksen jäsenten ja varajäsenten lukumäärästä.
8.Valitaan hallituksen jäsenet ja varajäsenet.
9. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille varahenkilöt.
10. Käsitellään muut esille tulevat asiat.
11. Päätetään kokous.

Tule!!Koroisten kartanon osoite on Koroistentie 2.
Tässä vielä kartta Koroisille:

http://opaskartta.turku.fi/Web/Default.aspx?layers=Opaskartta&cp=106858,71261&z=4&title=Koroistentie%202%2C%20Turku&language=fin

Melko lähelle Koroisia pääsee busseilla 4,40, 55,56 ja 14,15 (vaikkeipa tuo matka kävellenkään paha ole). Ohessa kartta bussireiteistä:

http://opaskartta.turku.fi/Web/Default.aspx?layers=Bussireitit&lon=14%2C15&lon=4%2C40&lon=55%2C56&cp=106396,71208&z=8&language=fin

Eksyessäsi voit soittaa Paulalle: 0504112189